Wat doe ik?

Ik ben directeur van Aegon Adfis (www.aegonadfis.nl) en tevens senior adviseur van het MT Aegon Nederland. Aegon Adfis is het Expertiseplatform van Aegon Levensverzekering in Den Haag. Wij leveren fiscale en juridische diensten op het gebied van pensioenen en andere onderhoudsvoorzieningen aan werkgevers, werknemers, adviseurs en accountants. Wij zijn de specialist voor alle fiscale en juridische pensioenvragen. Wij geven workshops en trainingen. Wij werken volledig op declaratiebasis. Met andere woorden, uurtje factuurtje. Zo weet u vooraf wat u kwijt bent voor ons advies; transparant en duidelijk.

Als bijzonder hoogleraar geef ik het keuzevak Fiscaal Pensioenrecht aan laatste jaars masterstudenten recht, fiscaal recht en economie. Tevens geef ik in de collegecyclus Fiscaal Recht het college Inleiding Pensioenen. Daarnaast ben ik verbonden aan het Expertisecentrum Pensioenrecht van de VU, ben ik docent en cursusleider van de Postdoctorale Leergang Fiscaal Pensioenrecht en docent aan de Postdoctorale Leergang Pensioenrecht. Als hoogleraar doe ik onafhankelijk onderzoek. Daarover publiceer ik en vraagt men mij om mijn opinie.

Ik ben geregistreerd als Gerechtelijk Deskundige op het gebied van fiscaal en juridische aspecten van pensioenen en andere onderhoudsvoorzieningen in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (www.lrgd.nl), onder nummer D0345.